کنکاشی در مباحث نظری و عملی آموزش و يادگيری الکترونيکی در ايران
فکر کنیم؟
سرشماری سال 85 نشان داده فقط 22 درصد خانواده های ایرانی رایانه و 12 درصد به اینترنت دسترسی دارند. با این آمار می توان آموزش و یادگیری الکترونیکی داشته باشیم؟
کودک که بودم قصد اصلاح جهان را داشتم، نوجوان که شدم می خواستم کشورم را اصلاح کنم، در جوانی به دنبال متحول کردن شهرم بودم، در میانسالی به این نتیجه رسیدم که باید اصلاح را از خانواده ام شروع کنم، و در نهایت در پیری دریافتم که باید خود را اصلاح نمایم تا بتوانم بقیه را تغییر دهم ولی چه سود که دیگر خیلی دیر شده بود
نکته
در جائي خواندم: با رشد خيره کننده تکنولوژي به زودي به جاي گذاشتن پسوند الکترونيکي قبل از بسياري از واژها بايد از پسوند چاپي يا کاغذي استفاده کرد مثلاً به جاي کتاب الکترونيکي بايد بگوئيم کتاب چاپي يا کاغذي
ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات
اول بهمن 1388
ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات در چهارم و پنجم اسفند ماه در تهران برگزار می شود. محور اصلی کنفرانس مرتبط با بحث فاوا و رویکرد مدیریتی آن می باشد. به نقش فاوا در فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان یک عامل قابلیت ساز، نقش آن در مدیریت استراتژیک و برنامه های راهبردی و فضای جدید کسب و کار متکی بر تحولات با محوریت فاوا توجه ویژه شده است. چندین سخنران خارجی هم برای کنفرانس دعوت شده اند.
آغاز مجدد نوشتن در وبلاگ آموزش و یادگیری الکترونیکی
اول بهمن 1388
پس از وقفه ای چند ساله!! از امروز ان شاء الله به روز کردن وبلاگ اموزش و یادگیری الکترونیکی را شروع می کنم. دلیل آن هم ضرورتی است که پس از نگارش فصلی از یک کتاب در مورد آموزش الکترونیکی ایران (که در مورد آن بعداً صحبت خواهم کرد) احساس می کنم.